Historie

In Zwolle begint Jules Petrus Hubertus Goossens in 1904 een koper- en loodgietersbedrijf. Na verloop van tijd specialiseert het bedrijf zich in installatie en onderhoud van bliksemafleiders. Tot in de jaren ’50 bouwt Jules Goossens samen met zijn medewerkers en zoons een bedrijf op dat werkt vanuit meerdere vestigingen in Nederland.

Na overname door een van de medewerkers is de familie Goossens niet langer actief en verhuist het hoofdkantoor eerst naar Vught en later naar ’s-Hertogenbosch. Het vakgebied aarding en bliksembeveiliging vormt qua kennis en knowhow steeds meer een specialisme binnen de elektrotechnische installatietechniek.

In de jaren ’90 vindt binnen Jules Goossens een professionalisatieslag plaats, waarbij het bedrijf als eerste in de branche wordt gecertificeerd voor onder meer ISO 9002 en VCA**. In de huidige eeuw is Jules Goossens een topspecialist in het voorkomen van schade door elektrische verschijnselen. Het bedrijf onderscheidt zich door professionaliteit, veilig werken en duurzaamheid.