Nieuws

Overlijdensbericht collega Bart Offeringa

Eind september bereikte ons het trieste nieuws dat onze collega Bart Offeringa is overleden. Bart was al langere tijd ziek en heeft in die tijd enorm gestreden voor zijn leven. De laatste weken werd zijn situatie helaas snel slechter, wat leidde tot zijn overlijden op zaterdag 22 september.


Jules Goossens Bliksembeveiliging licht toe.....

Na de hoge temperaturen van de afgelopen tijd, barst het onweer weer los. Reden voor het Brabants Dagblad om vragen te stellen aan Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V.


Training Aarding en Vereffening volgens NEN1010

Jules Goossens Bliksembeveiliging vindt het belangrijk om de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers up-to-date te houden. Om te zorgen dat er wordt gewerkt met de laatste technieken en volgens de laatste regelgeving, worden er dan ook regelmatig externe en interne trainingen gevolgd.


Bliksembeveiliging bij Snowworld Zoetermeer

Bij Snowworld Zoetermeer is onlangs de skipiste met 100 meter verlengd, waardoor de hal nu 80 meter boven NAP komt. Daarmee is Snowworld een van de hoogste gebouwen in de omgeving. Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. verzorgt de bliksembeveiliging van het pand.


Nieuwe projecten

Enkele nieuwe projecten van Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. Klik op lees meer.


Bliksembeveiliging Solarpark Galecop

Binnenkort start NewSolar met de bouw van Solarpark Galecop in Nieuwegein, het grootste zonne-energiepark in de provincie Utrecht. Solarpark Galecop omvat ongeveer 8200 zonnepanelen, goed voor zo’n 2 miljoen kWh en kan de stroomvoorziening verzorgen voor ongeveer 550 huizen. In opdracht van NewSolar gaat Jules Goossens het zonnestroomsysteem beschermen tegen blikseminslag middels het aanbrengen van aarding en aardelektroden.


Biobased dakblokken

In een duurzamer wordende samenleving richten we ons op het reduceren van het gebruik van fossiele brandstoffen. Er komen dan ook steeds meer biobased (bouw)producten op de markt.


Jules Goossens in het nieuws

"Meer onweer, strenge eisen en dus veel werk." Zo luidt de kop van het artikel over Jules Goossens in het Brabants Dagblad. Drie jubilarissen en een 113-jarig bestaan waren voor het Brabants Dagblad reden om aandacht te schenken aan ons bedrijf.


Bliksemscan zonnepanelen

Dat PV-panelen bliksem aantrekken is een fabeltje. De kans op blikseminslag wordt niet groter of kleiner door PV-panelen. De praktijk wijst echter uit dat in veel gevallen de kans op schade wèl toeneemt. Dit komt doordat de zonnestroominstallatie niet goed is afgestemd op de bestaande bliksembeveiliging. Of doordat de zonnestroominstallatie een verbinding vormt met installaties binnen een gebouw of object.


Jules Goossens nu ook bereikbaar via Whatsapp

Naast de gebruikelijke contactmogelijkheden zoals telefoon en email, zijn we nu ook bereikbaar via Whatsapp. Hebt u een korte vraag of bent u op zoek naar tips en advies? Zet Whatsapp-nummer 06 - 413 518 84 in uw contactenlijst en u kunt gelijk uw vraag aan ons stellen, waar u ook bent.