Nieuws

Nieuwe projecten

Enkele nieuwe projecten van Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. Klik op lees meer.


Bliksembeveiliging Solarpark Galecop

Binnenkort start NewSolar met de bouw van Solarpark Galecop in Nieuwegein, het grootste zonne-energiepark in de provincie Utrecht. Solarpark Galecop omvat ongeveer 8200 zonnepanelen, goed voor zo’n 2 miljoen kWh en kan de stroomvoorziening verzorgen voor ongeveer 550 huizen. In opdracht van NewSolar gaat Jules Goossens het zonnestroomsysteem beschermen tegen blikseminslag middels het aanbrengen van aarding en aardelektroden.


Biobased dakblokken

In een duurzamer wordende samenleving richten we ons op het reduceren van het gebruik van fossiele brandstoffen. Er komen dan ook steeds meer biobased (bouw)producten op de markt.


Jules Goossens in het nieuws

"Meer onweer, strenge eisen en dus veel werk." Zo luidt de kop van het artikel over Jules Goossens in het Brabants Dagblad. Drie jubilarissen en een 113-jarig bestaan waren voor het Brabants Dagblad reden om aandacht te schenken aan ons bedrijf.


Bliksemscan zonnepanelen

Dat PV-panelen bliksem aantrekken is een fabeltje. De kans op blikseminslag wordt niet groter of kleiner door PV-panelen. De praktijk wijst echter uit dat in veel gevallen de kans op schade wèl toeneemt. Dit komt doordat de zonnestroominstallatie niet goed is afgestemd op de bestaande bliksembeveiliging. Of doordat de zonnestroominstallatie een verbinding vormt met installaties binnen een gebouw of object.


Jules Goossens nu ook bereikbaar via Whatsapp

Naast de gebruikelijke contactmogelijkheden zoals telefoon en email, zijn we nu ook bereikbaar via Whatsapp. Hebt u een korte vraag of bent u op zoek naar tips en advies? Zet Whatsapp-nummer 06 - 413 518 84 in uw contactenlijst en u kunt gelijk uw vraag aan ons stellen, waar u ook bent.


Vestiging Geleen is verhuisd naar Echt

20 januari jl. is onze vestiging Geleen verhuisd naar Echt. Vanuit een modern en duurzaam kantoorverzamelpand zijn we u graag van dienst. De vestiging is goed bereikbaar vanaf de snelweg en ook van hieruit is ons dekkingsgebied gegarandeerd.


Hoofdkantoor Jules Goossens verhuist naar Waalwijk

Per 5 september is ons hoofdkantoor verhuisd van ’s-Hertogenbosch naar Waalwijk. Op het moderne industrieterrein Haven Zeven hebben we een nieuw pand betrokken. De voorzijde van het pand bestaat uit kantoorruimte; in het achterste deel zijn de bedrijfsruimte en het magazijn gevestigd.


Atlas Theater Emmen

Recentelijk is de bouw van het nieuwe Atlas Theater in Emmen afgerond. Jules Goossens heeft in opdracht van Kropman Installatietechniek aarding en bliksembeveiliging geïnstalleerd met behulp van abseiltechnieken. Kenmerkend voor het Atlas Theater is het gegolfde dak bedekt met sedum. Een dergelijk sedumdak kent onder meer de voordelen van isolatie tegen warmte en geluid. Het installeren van bliksembeveiliging is echter minder eenvoudig.


Workshop Overspanningsbeveiliging en Potentiaalvereffening

Op 7 juni geeft Eric Jansen van Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V een workshop over overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening voor UNETO-VNI-leden. Tijdens een interactieve sessie komen verschillende onderwerpen aan bod: de kans op schade door onweer, inductieschade, uitwendige bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening.