Nieuws

Installatie & Elektro Vakbeurs in Hardenberg

Van 10 t/m 12 september is Jules Goossens aanwezig op de Installatie & Elektro Vakbeurs in Hardenberg. Het thema van de vakbeurs is “De installateur van de Toekomst”.


Wisseling van de wacht

Per 1 februari jl. heeft er bij Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. een wisseling van de wacht plaatsgevonden bij de directie. De heer B.T. (Bas) Noorland is aangetreden als nieuwe directeur. De heer T.L.A.M. (Leon) Heesen is per deze datum teruggetreden.


Overlijdensbericht collega Bart Offeringa

Eind september bereikte ons het trieste nieuws dat onze collega Bart Offeringa is overleden. Bart was al langere tijd ziek en heeft in die tijd enorm gestreden voor zijn leven. De laatste weken werd zijn situatie helaas snel slechter, wat leidde tot zijn overlijden op zaterdag 22 september.


Jules Goossens Bliksembeveiliging licht toe.....

Na de hoge temperaturen van de afgelopen tijd, barst het onweer weer los. Reden voor het Brabants Dagblad om vragen te stellen aan Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V.


Training Aarding en Vereffening volgens NEN1010

Jules Goossens Bliksembeveiliging vindt het belangrijk om de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers up-to-date te houden. Om te zorgen dat er wordt gewerkt met de laatste technieken en volgens de laatste regelgeving, worden er dan ook regelmatig externe en interne trainingen gevolgd.


Bliksembeveiliging bij Snowworld Zoetermeer

Bij Snowworld Zoetermeer is onlangs de skipiste met 100 meter verlengd, waardoor de hal nu 80 meter boven NAP komt. Daarmee is Snowworld een van de hoogste gebouwen in de omgeving. Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. verzorgt de bliksembeveiliging van het pand.


Nieuwe projecten

Enkele nieuwe projecten van Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V. Klik op lees meer.


Bliksembeveiliging Solarpark Galecop

Binnenkort start NewSolar met de bouw van Solarpark Galecop in Nieuwegein, het grootste zonne-energiepark in de provincie Utrecht. Solarpark Galecop omvat ongeveer 8200 zonnepanelen, goed voor zo’n 2 miljoen kWh en kan de stroomvoorziening verzorgen voor ongeveer 550 huizen. In opdracht van NewSolar gaat Jules Goossens het zonnestroomsysteem beschermen tegen blikseminslag middels het aanbrengen van aarding en aardelektroden.


Biobased dakblokken

In een duurzamer wordende samenleving richten we ons op het reduceren van het gebruik van fossiele brandstoffen. Er komen dan ook steeds meer biobased (bouw)producten op de markt.


Jules Goossens in het nieuws

"Meer onweer, strenge eisen en dus veel werk." Zo luidt de kop van het artikel over Jules Goossens in het Brabants Dagblad. Drie jubilarissen en een 113-jarig bestaan waren voor het Brabants Dagblad reden om aandacht te schenken aan ons bedrijf.