Bekend binnen elke branche

Jules Goossens is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bliksembeveiliging en aardingssystemen. Wij begrijpen de behoeften binnen elke branche.

Industrie

Binnen de farmacie-, high-tech-, chemische- en procesindustrie is aarding- en bliksembeveiliging niet meer weg te denken. De behoeften hiernaar zijn zo groot, omdat blikseminslag niet alleen medewerkers in gevaar kan brengen, maar ook de complete productie- en arbeidsprocessen stil kan laten vallen. Onze kennis en vakmanschap in beveiliging en aarding brengt veiligheid in de industriebranche. Vooral aarding is hier erg belangrijk. Daarbij zijn we met onze jarenlange ervaring altijd op de hoogte van de benodigde vergunningen per industrie.

Contact opnemen

Data- & telecommunicatie

Binnen de data- en telecommunicatie branche ligt de nadruk vaak op het uitvoeren van inspecties en installaties. Dit heeft vooral te maken met de complexe apparatuur die gebruikt wordt en de datagevoeligheid binnen deze omgevingen, zoals grote datacenters en zendmasten. Bij Jules Goossens begrijpen we de urgentie van deze gevoeligheid, zoals electro static discharge op vloeren. Daarbij zorgen onze experts dat de bedrijfscontinuïteit ten allen tijden gewaarborgd blijft.

Contact opnemen

Utiliteitsbouw

Ook bij utiliteitsbouw – zoals kantoren, flats en woningbouw – weten wij welke gevaren er op de loer liggen en hoe hiermee om te gaan. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld vervuiling van daken, zoals het bebouwen van daken met allerlei installaties en apparatuur die extra gevaar kunnen opleveren bij een blikseminslag en ontlading. Uiteraard staat met ons werk de veiligheid van de bewoners en gebruikers van een gebouw op één.

Contact opnemen

Logistiek

Ook de logistieke branche kiest voor Jules Goossens. Met onze jarenlange ervaring en kennis van deze markt weten wij distributiecentra te voorzien van betrouwbare bliksembeveiliging en aarding. Zeker gezien de complexiteit van deze markt en de grote hoeveelheden data die verwerkt worden, is deze beveiliging essentieel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit is binnen deze sector. Met bliksembeveiliging voorkomen we grote problemen in, en het onderbreken van, processen.

Contact opnemen

Cultureel erfgoed

Instandhouding van monumenten: dat is het belang dat deze branche heeft bij bliksembeveiliging. Het is belangrijk dat onvervangbaar cultureel erfgoed in goede staat blijft. Daar komen uiteraard vakmanschap, kennis en de juiste inspecties bij kijken: competenties die Jules Goossens in huis heeft. Daarbij komt onze jarenlange ervaring goed van pas; we weten hoe we de esthetiek kunnen behouden. Daarnaast begrijpen we de uitdagingen bij het monteren van installaties bij deze historische gebouwen.

Contact opnemen

Leisure

Leisure is een enorm brede sector: pretparken, vakantieparken en theaters zijn hier een mooi voorbeeld van. Bliksemveiligheid is hier bijzonder belangrijk om zo bescherming van bezoekers en gasten te kunnen waarborgen. Maar uiteraard ook voor de betrouwbaarheid van de gastheer. Door representatief en op flexibele basis aanwezig te zijn, creëren wij veiligheid zonder in de weg te staan. Jules Goossens is hierbij niet alleen de expert die de bliksembeveiliging ontwerpt, bouwt en onderhoudt. We adviseren en ondersteunen ook bij de uitstraling en esthetiek van de beveiliging. Dat is onopvallend, maar wel maximale veiligheid.

Contact opnemen

Zorg & ziekenhuizen

In de zorg en ziekenhuizen is het cruciaal dat werkzaamheden 24/7 door kunnen gaan om de veiligheid van de patiënten te waarborgen. Dat betekent dus óók wanneer er onverwachts bliksem inslaat. Daarom zijn bliksembeveiliging, potentiaalvereffening en overspanningsbeveiliging van groot belang om de continuïteit van de installaties en apparatuur te waarborgen. Dat is voor het belang van de patiënten, maar ook voor de artsen en overige zorgmedewerkers. Daarnaast heeft de medische aarding binnen het patiëntengebied ook de nodige aandacht van Jules Goossens om de elektrische veiligheid te waarborgen. Uiteraard voeren we de realisatie, het onderhoud en de inspecties met de nodige hygiënische maatregelen uit. Dit doen we zonder de omgeving tot last te zijn.

Contact opnemen